Tapahtuman oletuskuva

Kaikki tapahtumista(ni): Onnistu etäesiintymisessä

29.9.2023 14:00

Webinaari

Onnistu etäesiintymisessä
<3 Maikki Media

Haluaisitko järjestää omia webinaareja tai verkkotapahtumia, mutta esiintyminen etänä kameran edessä jännittää? Pitäisikö oman työn tuloksia esitellä etänä vähän isommalle porukalle? Tämä webinaari on sinulle!

Kaikki tapahtumista(ni)-webinaarisarjan 10. jaksossa asiantuntijavieraamme Tuuli-Elina Andersén Maikki Medialta jakaa parhaat vinkkinsä onnistuneeseen etäesiintymiseen.

Etäesiintymisessä vaikuttavuus ja vakuuttavuus syntyy pienistä yksityiskohdista sekä luontevasta esiintymisestä. Tästä webinaarista saat kasan konkreettisia vinkkejä miten voit parantaa omaa esiintymistäsi verkon välityksellä. 

Webinaarissa käymme läpi mm.

  • Miten luot yhteyden etäyleisöön?

  • Millä non-verbaalisin keinoin voit vahvistaa sanomaasi?

  • Mikä on äänen merkitys etäesiintymisessä?

  • Miten taklaat häiritsevät maneerit?

Jakson asiantuntija:

Tuuli-Elina Andersén

tuuli-elina-round.png

Tuuli-Elina Andersén on palkittu esiintymiskouluttaja ja ammattiesiintyjä. Hänen yrityksensä Maikki Media keskittyy ammattijuontajien välitykseen, sekä eri alojen asiantuntijoiden esiintymistaitojen vahvistamiseen.

 

Tämä webinaari tarjoaa konkreettisia vinkkejä sinulle, joka joko työssäsi tai harrastuksissasi esiinnyt etänä. Webinaari on myös loistava tilaisuus kysyä asiantuntijalta mieltä askarruttavat kysymykset! Kysymyksiä voi lähettää etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä tai kysyä webinaarin aikana chatissa.

Tämä webinaari on Kaikki tapahtumista(ni)-webinaarisarjan 10. jakso!

Meillä Eventillalla on hallussa melkoinen kasa nippelitietoa tapahtumien järjestämisestä, mutta tajuttiin, että mehän tunnetaan hurjasti loistavia tyyppejä jotka pitää myös päästää ääneen! Siksi otettiin jokaiseen webinaarisarjan jaksoon vieras joka pääsee puhumaan juuri omasta erikoisosaamisalastaan. Tilaa sähköpostiin ilmoitus uusista jaksoista tästä!

Ajankohta

Alkaa:  

29.9.2023 14:00

Päättyy:  

29.9.2023 15:00

Lisää kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Eventilla

010 526 3190

myynti@eventilla.com