Tapahtuman oletuskuva

Eventilla demo

21.2.2024 13:00

Online

Tervetuloa Eventillan demoon!

Tapahtuma tai koulutus tulossa, mutta järjestelmä ilmoittautumisia, maksuja ja viestintää varten puuttuu? Tervetuloa tutustumaan tapahtumanhallintajärjestelmä Eventillaan!

Demotapahtuma on täysin ilmainen, matalan kynnyksen tutustuminen tapahtumanhallintajärjestelmästä kiinnostuneille. Eventillan käyttäjille suosittelemme käyttökoulutuksia ja muita avoimia webinaareja tapahtumakalenteristamme.

Maksuttomassa onlinedemossa CTO Markus Haataja kertoo Eventillan ominaisuuksista ja käyttökohteista markkinointisuunnittelijamme Vilma Aution kanssa. Demossa käydään läpi millaisiin tilanteisiin Eventilla on kaikista toimivin ratkaisu, tutustutaan palvelun visuaalisuuteen asiakasesimerkin kautta sekä tietysti kurkistetaan hieman myös järjestelmän käyttöliittymän puolelle.

Kiinnostaako demo, mutta juuri tämä aika ei sovi? Tilaa oma esittely tästä!

  • Eventillan demo sisältää:
    • Eventilla pähkinänkuoressa
    • Palvelun erilaiset käyttötavat
    • Case: Suomen Ekonomit
  • Q&A: asiantuntijat vastaavat kysymyksiisi.

Demon aikana pääset keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa chatin välityksellä, joten demoon kannattaa ehdottomasti pyrkiä osallistumaan reaaliajassa. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiinne niin Eventillasta kuin tapahtumista ylipäätään! 

Tapahtuma on päättynyt.

Asiantuntijat

 

Markus Haataja
CTO / Eventilla
markus@eventilla.com

Eventillan tekninen johtaja innostuu päästessään puhumaan fiksuista teknisistä ratkaisuista ja aidosti liiketoimintaa hyödyttävistä järjestelmistä. Markukselta uskaltaa kysyä mitä vain teknisten haasteiden osuessa kohdalle – aina löytyy ratkaisu!

 

Vilma Autio
Marketing Specialist
vilma@eventilla.com

Vilma vastaa Eventillan markkinoinnista ja webinaarijärjestelyistä. Tämä tapahtuma-alalle sujahtanut markkinoinnin moniosaaja innostuu uusista ideoista ja fiksuista toteutuksista.

 


Takaisin tapahtumakalenteriin >

Ajankohta

Alkaa:  

21.2.2024 13:00

Päättyy:  

21.2.2024 14:00

Lisää kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Online


Lisätiedot

Eventilla

010 526 3190

myynti@eventilla.com