Tapahtuman oletuskuva

Eventilla Surveys käyttökoulutus

11.10.2022 13:00

Webinaari

Webinaariin osallistuminen

Pääset liittymään webinaariin sinulle sähköpostiin toimitetusta henkilökohtaisesta liittymislinkistä. Toimitamme linkin sekä ilmoittautumisvahvistuksessa että vielä uudemman kerran tunti ennen webinaarin alkua. 

Webinaari järjestetään Zoom-alustalla. Jos et ole ladannut sovellusta koneellesi, osallistumislinkin klikkauksen jälkeen ohjelma ehdottaa sinulle sen lataamista. Voit kuitenkin käyttää Zoomia myös suoraan selaimessasi. Selaimista suosittelemme Google Chromea tai Safaria.

Halutessasi voit testata Zoom-alustaa etukäteen testitapahtumassa osoitteessa https://zoom.us/test.

Osallistuaksesi et tarvitse mikkiä tai kameraa - voit esittää kysymyksesi esiintyjälle kirjoittamalla. Voit myös lähettää kysymyksesi etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä! Webinaarin osallistujien kamerat ja mikit ovat oletuksena pois päältä - voit siis liittyä linjoille huoletta mistä vain.

Jos et jostain syystä pääsekään osallistumaan webinaariin, lähetämme sinulle tallenteen katsottavaksi. Suosittelemme kuitenkin osallistumista reaaliajassa, sillä silloin pystyt kysymään kouluttajalta jos jokin jää askarruttamaan!

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   11.10.2022 13:00
Päättyy:   11.10.2022 14:00

Lisää kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Eventilla

010 526 3190

myynti@eventilla.com