Tapahtuman oletuskuva

Kaikki tapahtumista(ni): Monimuotoinen ja inklusiivinen tapahtuma

1.12.2023 10:00

Webinaari

Inklusiivinen ja monimuotoinen tapahtuma <3 Keskuskauppakamari

Inklusiivisuuden ja monimuotoisuuden huomiointi ovat tärkeä osa vastuullisesti tuotettua tapahtumaa. Miten varmistaa näiden toteutuminen omassa tapahtumassa? Millä tavoin monimuotoisuustyössä päästään alkuun ja miten käytänteitä kehitetään pitkäjänteisesti? Miten inklusiivisuus rakentuu osallistujien mielessä?

Kaikki tapahtumista(ni)-webinaarisarjan 11. jaksossa asiantuntijavieraamme Anne Vanhala ja Kirsi Johanna Loikas Keskuskauppakamarilta jakavat parhaat vinkkinsä inklusiivisen ja monimuotoisen tapahtuman järjestämiseen.

Webinaarissa käymme läpi mm.

  • Inklusiivisuus ja monimuotoisuus megatrendinä
    • Miten onnistua näiden kanssa omassa tapahtumassa?
  • Konkeettisia toimia inklusiivisuuden ja monimuotoisuuden edistämiseksi
    • Perusasiat kuntoon ja kohti aina onnistuneempaa toteutusta
  • Aitoa huomioimista vai vastuullisuuspesua? Miten viestiä oman tapahtuman monimuotoisuudesta?

Jakson asiantuntijat:

anne-vanhala-round.png

Anne Vanhala

OTK, MBA Anne Vanhala toimii vastuullisuusasiantuntijana Keskuskauppakamarilla ja yrittäjänä Bonfide Oy:ssä. Vanhala on aiemmin toiminut liikejuridiikan tehtävissä asianajotoimistossa ja tilintarkastusyhteisössä. Hän on julkaissut yhdessä yrittäjäkollegoiden kanssa yritysvastuun käsikirjan ”Menesty yritysvastuulla” ja hän kouluttaa säännöllisesti vastuullisuuden eri teemoissa. Vanhala on yksi Yritysvastuuoikeuden yhdistyksen perustajajäseniä.

 kirsi-johanna-loikas.png

Kirsi Johanna Loikas

Kirsi Johannalla on pitkä kokemus markkinoinnista, vastuullisten tapahtumien järjestämisestä ja viestinnästä. Hän on toiminut avainrooleissa useissa menestyksekkäissä tapahtumissa, kampanjoissa ja projekteissa, ja hänellä on ainutlaatuinen kyky yhdistää vastuullisuus ja luovuus ja strateginen ajattelu. Hänen asiantuntemuksensa kattaa laajan kirjon markkinoinnin ja viestinnän osa-alueita, kuten digitaalista markkinointia, brändin rakentamista, sosiaalista mediaa ja vaikuttajamarkkinointia. Hän tulee antamaan arvokkaita vinkkejä tehokkaaseen strategiseen suunnitteluun, vastuullisuuden viemisestä käytännön tekemiseen ja innostamaan meitä luomaan merkityksellisiä tapahtumia. 

 

Tämä webinaari tarjoaa konkreettisia vinkkejä tapahtumajärjestäjälle, joka haluaa varmistaa inklusiivisuuden ja monimuotoisuuden toteutumisen ammattimaisesti. Webinaari on myös loistava tilaisuus kysyä asiantuntijalta mieltä askarruttavat kysymykset! Kysymyksiä voi lähettää etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä tai kysyä webinaarin aikana chatissa.

Tapahtuma on päättynyt.

Tämä webinaari on Kaikki tapahtumista(ni)-webinaarisarjan 11. jakso!

Meillä Eventillalla on hallussa melkoinen kasa nippelitietoa tapahtumien järjestämisestä, mutta tajuttiin, että mehän tunnetaan hurjasti loistavia tyyppejä jotka pitää myös päästää ääneen! Siksi otettiin jokaiseen webinaarisarjan jaksoon vieras joka pääsee puhumaan juuri omasta erikoisosaamisalastaan. Tilaa sähköpostiin ilmoitus uusista jaksoista tästä!

Ajankohta

Alkaa:   1.12.2023 10:00
Päättyy:   1.12.2023 11:00

Lisää kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Eventilla

010 526 3190

myynti@eventilla.com