Tapahtuman oletuskuva

Kaikki tapahtumista(ni): Tekoäly tapahtumissa

27.3.2024 14:00

Webinaari

Tekoäly tapahtumissa <3 AIHIO DIGITAL

Tekoälystä on nopeasti tullut monen sisällöntuottajan luottotyökaveri. Miten tapahtumajärjestäjä voi hyötyä tekoälystä? Miten tekoälyn hyödyntämisessä pääsee alkuun? Mihin kaikkiin tapahtumajärjestämisen vaiheisiin tekoäly tuo apua? Miten tekoälypohjainen markkinointi siivittää tapahtuman ilmoittautumismäärät aivan uudelle tasolle?

Kaikki tapahtumista(ni)-webinaarisarjan 12. jaksossa asiantuntijavieraamme Oskari Ilomäki jakaa parhaat vinkkinsä tekoälyn hyödyntämiseen tapahtumissa. Keskustelemme tapahtuman sisällön suunnittelemisesta tekoälyn avulla sekä tekoälyn hyödyntämisestä tapahtuman markkinoinnissa.

Webinaarissa käymme läpi mm.

 • Mitä tekoälyllä oikeastaan tarkoitetaan?
  • Miten lähteä liikkeelle tekoälyn hyödyntämisessä?
 • Tekoäly tapahtuman suunnittelussa
  • Tapahtumarungon muodostaminen tekoälyn avustuksella
 • Tekoäly tapahtuman markkinoinnissa
  • Miksi hyödyntää tekoälyä tapahtuman markkinoinnissa?
  • Miten tekoälypohjainen markkinointi parantaa tuloksia?

Jakson asiantuntija:

oskari-ilomaki.png

Oskari Ilomäki

Oskari Ilomäki on verkkomyynnin ammattilainen ja tekoälypohjaisen digimarkkinoinnin asiantuntija. Hän on sarjayrittäjä, joka toimii toimitusjohtajana sekä perustajana tekoälypohjaisen markkinoinnin asiantuntijatalossa AIHIO Digitalilla, tämän lisäksi Oskari pyörittää esimerkiksi Pihalux-verkkokauppaa. AIHIO tarjoaa asiakkailleen keinot verkkomyynnin ja näkyvyyden kasvattamiseen tekoälyn avulla.Oskari Ilomäen pitämään Erikoiskaupan pulssi -koulutukseen voi tutustua täällä.

 

Tämä webinaari tarjoaa konkreettisia vinkkejä tapahtumajärjestäjälle, joka haluaa ottaa tekoälyn hyödyt käyttöön tapahtumissaan. Webinaari on myös loistava tilaisuus kysyä asiantuntijalta mieltä askarruttavat kysymykset! Kysymyksiä voi lähettää etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä tai kysyä webinaarin aikana chatissa.

Tapahtuma on päättynyt.

Tämä webinaari on Kaikki tapahtumista(ni)-webinaarisarjan 12. jakso!

Meillä Eventillalla on hallussa melkoinen kasa nippelitietoa tapahtumien järjestämisestä, mutta tajuttiin, että mehän tunnetaan hurjasti loistavia tyyppejä jotka pitää myös päästää ääneen! Siksi otettiin jokaiseen webinaarisarjan jaksoon vieras joka pääsee puhumaan juuri omasta erikoisosaamisalastaan. Tilaa sähköpostiin ilmoitus uusista jaksoista tästä!

Ajankohta

Alkaa:  

27.3.2024 14:00

Päättyy:  

27.3.2024 15:00

Lisää kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Eventilla

010 526 3190

myynti@eventilla.com