Tapahtuman oletuskuva

Kaikki tapahtumista(ni): Tapahtumien uusi normaali

30.3.2023 10:00

Webinaari

Tapahtumien uusi normaali
<3 Helsingin ekonomit

Webinaarisarjan 8. jaksossa sukellamme tapahtumamaailman ajankohtaisiin aiheisiin: Miten menestyviä tapahtumia järjestetään 2020-luvulla? Asiantuntijavieraaksemme saapuu Helsingin Ekonomien Marjaana Töyli. Helsingin Ekonomit järjestävät vuosittain satoja menestyksekkäitä tapahtumia omalle jäsenistölleen. Tapahtumien tekemisen prosessia on kehitetty pitkäjänteisesti – tapahtumia on nyt enemmän kuin koskaan, osallistujamäärät ovat nousseet ja jäsenten tyytyväisyys tapahtumiin on huippulukemissa.

Miten Helsingin Ekonomit ovat vastanneet muuttuvan tapahtumamaailman tarpeisiin? Millaiset tapahtumat nyt myyvät, miten omat jäsenet saadaan aktivoitua osallistumaan? Millainen tapahtuma menestyy livenä ja millainen virtuaalisesti? Hyppää linjoille kuulemaan Helsingin Ekonomien Marjaana Töylin parhaat vinkit menestyviin tapahtumiin!

Webinaarissa käymme läpi mm.

  • Tapahtumien merkitys Helsingin Ekonomeille
    • Tapahtumat jäsenkokemuksen ytimessä
  • Tapahtumien muutos ja kasvaneet vaatimukset
    • Tapahtumien kuluttamisen muutos ja uusi normaali
  • Onnistu livenä ja virtuaalisesti - käytännön vinkit loistaviin tapahtumiin

Jakson asiantuntija:

Marjaana Töyli

marjaanatoyli-1.png (1019 KB)

Marjaana Töyli (KTM) vastaa Helsingin Ekonomien toiminnasta ja tapahtumista toiminnanjohtajan roolissa. Helsingin Ekonomien näkyvin toiminnan muoto on tapahtumat eri muodoissaan, joihin kertyi vuonna 2022 osallistumisia yli 18 000.

 

Tämä webinaari tarjoaa konkreettisia vinkkejä omien tapahtumien pitkäjänteiseen kehittämiseen. Webinaari on myös loistava tilaisuus kysyä asiantuntijalta mieltä askarruttavat kysymykset! Kysymyksiä voi lähettää etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä tai kysyä webinaarin aikana chatissa.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämä webinaari on Kaikki tapahtumista(ni)-webinaarisarjan 8. jakso!

Meillä Eventillalla on hallussa melkoinen kasa nippelitietoa tapahtumien järjestämisestä, mutta tajuttiin, että mehän tunnetaan hurjasti loistavia tyyppejä jotka pitää myös päästää ääneen! Siksi otettiin jokaiseen webinaarisarjan jaksoon vieras joka pääsee puhumaan juuri omasta erikoisosaamisalastaan. Tilaa sähköpostiin ilmoitus uusista jaksoista tästä!

Ajankohta

Alkaa:  

30.3.2023 10:00

Päättyy:  

30.3.2023 11:00

Lisää kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Eventilla

010 526 3190

myynti@eventilla.com