Tapahtuman oletuskuva

Kaikki tapahtumista(ni): Vastuullinen tapahtuma

26.1.2023 14:00

Webinaari

Vastuullinen tapahtuma
<3 Tampere-talo

Webinaarisarjan seitsemännessä jaksossa puhumme ajankohtaisesta ja moniuloitteisesta aiheesta - vastuullisuudesta tapahtumissa. Asiantuntijavieraaksemme saapuu Tampere-talon markkinoinnin asiantuntija Hanna-Leena Laszka. Vastuullisuus on Tampere-talolla sydämen asia, ja vastuullisia toimintatapoja on kehitetty pitkäjänteisesti. Tampere-talo on ensimmäinen pohjoismainen uuden kriteeristön Joutsenmerkin saavuttanut, sekä Suomen ainoa hiilineutraali kongressi- ja tapahtumakeskus. Webinaarissa keskustelemme tapahtumien vastuullisuuden merkityksestä ja jaamme vinkkejä omien tapahtumien vastuullisuuden kehittämiseen - aina pienistä askelista isoihin toimiin!

Webinaarissa käymme läpi mm.

 • Vastuullisuus megatrendinä
  • Vastuullisuuden osa-alueet
  • Sädekehän kiillotusta vai aitoja tekoja?
  • Miksi vastuullisuuden pitäisi kiinnostaa
 • Vastuullisuus ennen tapahtumaa, sen aikana ja sen jälkeen
  • Tapahtumakonseptin ja yhteistyökumppaninen valinta
  • Energia, ruoka ja liikenne
  • Ulkopuolinen auditointi ja jatkuva kehittäminen
 • Ja paljon muuta!

  Jakson asiantuntija:
hanna-leena-laszka.png (1.40 MB)

Hanna-Leena Laszka

Työskentelen Tampere-talossa markkinoinnin asiantuntijana. Vastuualueenani on B2B-kohderyhmä ja kaikki siihen liittyvät markkinoinnin ja viestinnän toimet, tärkeimpänä Tampere-talon tunnettuuden lisääminen laadukkaana ja monipuolisena kokousten, kongressien ja erilaisten yritystilaisuuksien pitopaikkana. Osana työnkuvaani ovat myös Tampere-talon tapahtumatoimisto Events Tampereen markkinointitoimet. Näiden lisäksi vastaan Tampere-talon vastuullisuusviestinnästä ja sen kehittämisestä yhteistyössä markkinointi- ja viestintäjohtajamme Tiia Välimäen ja kiinteistö-, turvallisuus- ja vastuullisuuspäällikkö Marko Koiviston kanssa.

 

Tämä webinaari tarjoaa vinkkejä ja näkökulmia tapahtumien vastuullisuuteen. Webinaari on myös loistava tilaisuus kysyä asiantuntijalta mieltä askarruttavat kysymykset! Kysymyksiä voi lähettää etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä tai kysyä webinaarin aikana chatissa.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tämä webinaari on Kaikki tapahtumista(ni)-webinaarisarjan 7. jakso!

Meillä Eventillalla on hallussa melkoinen kasa nippelitietoa tapahtumien järjestämisestä, mutta tajuttiin, että mehän tunnetaan hurjasti loistavia tyyppejä jotka pitää myös päästää ääneen! Siksi otettiin jokaiseen webinaarisarjan jaksoon vieras joka pääsee puhumaan juuri omasta erikoisosaamisalastaan. Tilaa sähköpostiin ilmoitus uusista jaksoista tästä!

Ajankohta

Alkaa:  

26.1.2023 14:00

Päättyy:  

26.1.2023 15:00

Lisää kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Eventilla

010 526 3190

myynti@eventilla.com